bijeenkomsten met 1,5m afstand

Wij informeren je graag over onze nieuwe werkwijze, veiligheidsgaranties en organisatiemogelijkheden voor een evenement bij Het Forum. In de 1,5-meter-maatschappij denken wij graag met je mee en ondersteunen wij bij het organiseren van een veilig en vertrouwd evenement.

Alle faciliteiten en activiteiten, van zaalindeling tot binnenkomst, buffetten en toiletvoorzieningen, zijn erop ingericht om voldoende afstand, hygiëne en veiligheid te creëren voor iedere bezoeker.

In dit document hebben we de voornaamste maatregelen en werkwijzen verwerkt. Tevens vind je informatie per zaal inclusief de maximale corona-capaciteit. Bij grote bijeenkomsten zal in overleg met de organisatie worden gekeken naar de exacte invulling van de richtlijnen, en verdeling van de verantwoordelijkheden hierin. Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht voor specifieke wensen in de uitvoering van de richtlijnen.

Hieronder hebben we de belangrijkste maatregelen en werkwijzen verwerkt in een overzicht. Mocht je toch nog vragen hebben, staan we je graag telefonisch te woord of per e-mail.

Algemeen corona-protocol

Klachten? Blijf thuis!

Blijf thuis als je één of meer van de volgende klachten hebt: gewone verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn en koorts.

1,5m afstand

Onze flexibele zaalindelingen worden per evenement in overleg bepaald met inachtname van de richtlijnen van het RIVM.

Capaciteit

Vanaf 1 juli wordt er geen maximum meer gesteld door de overheid. Wel hanteren wij maxima per zaal:

Bekijk hier de ‘corona-capaciteit’ per ruimte.

Catering

Dranken en maaltijden worden verzorgd volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit gebeurt veelal in aparte ruimtes met bijv. voorverpakte lunchpakketten.

Looproutes

Wij hebben algemene looproutes in het gebouw aangebracht zodat gasten elkaar niet tegemoet lopen in smalle gangen.

Toiletblokken

Iedere groep krijgt een toiletblok toegewezen waar op gepaste hygiënische wijze met voldoende capaciteit gebruik van kan worden gemaakt.

Hygiëne

Het personeel van Het Forum zorgt voor een blijvende hygiënische omgeving.

Bevestiging

In verband met de extra voorbereidingen dient het aantal personen van het evenement uiterlijk een week vooraf doorgegeven te worden.

Registratie

De organiserende partij dient bezoekers te registreren (in geval van een bron- en contactonderzoek) en moet zorgdragen voor een gezondheidscheck.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust!