1,5m vervalt

Met het verdwijnen van de anderhalve meter afstand, komen we weer een stapje dichter bij het organiseren van evenementen zonder beperkende maatregelen.

In de basis gaan we uiteraard nog steeds uit van de algemene hygiëneregels, zoals het regelmatig wassen van de handen, hoesten en niezen in de elleboog en geen handen schudden. 

In onderstaand overzicht hebben we de voornaamste maatregelen en werkwijzen verwerkt. Tevens vind je informatie per zaal inclusief de maximale corona-capaciteit. Bij grote bijeenkomsten zal in overleg met de organisatie worden gekeken naar de exacte invulling van de richtlijnen, en verdeling van de verantwoordelijkheden hierin. Er kunnen extra kosten in rekening worden gebracht voor specifieke wensen in de uitvoering van de richtlijnen.

Mocht je nog vragen hebben, staan we je graag telefonisch te woord of stuur een  e-mail.

ons algemeen corona-protocol

Klachten? Blijf thuis!

Blijf thuis als je één of meer van de volgende klachten hebt: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn en koorts.

1,5m afstand

Onze flexibele zaalindelingen worden per evenement in overleg bepaald met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM. We zorgen daarnaast áltijd voor een extra ruime zaal.

Capaciteit

We hebben de capaciteit per zaal aangepast aan de geldende richtlijnen van het RIVM.

Bekijk hier de ‘corona-capaciteit’ per ruimte

Catering

Dranken en maaltijden worden verzorgd volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit gebeurt veelal met bediening aan tafel en/of in aparte ruimtes met bijv. voorverpakte lunchpakketten.

Looproutes

Per evenement kijken we  naar de meest optimale en veilige looproutes in het gebouw.

Hygiëne

Het Forum zorgt voor een blijvende hygiënische omgeving met o.a. voldoende desinfectiepunten verspreid door het gebouw.

Bevestiging

In verband met de extra voorbereidingen dient het aantal personen van het evenement uiterlijk een week vooraf doorgegeven te worden.

Placering

Groepen boven de 30 personen dienen geplaceerd te en bediend te worden in de zaal om roulatie te voorkomen.

Registratie

De organiserende partij is verplicht bezoekers te registreren (in geval van een bron- en contactonderzoek) en moet zorgdragen voor een gezondheidscheck.