service hoog in het vaandel

In aanvulling op het huren van een zaal kunnen wij je evenement compleet maken met onze catering, techniek, decoratie en event branding.

Catering om van te smullen

Bijna net zo belangrijk als de zaal zelf; catering.  Standaard bieden wij onze gasten een arrangement met  koffie, thee en water.  Desgewenst met frisdrank en/of iets lekkers erbij zoals verse Limburgse vlaai van Bakkerij Fleuren.

In de middagpauze lekker lunchen of afsluiten met een borrel met een smaakvol hapjesbuffet of een warme maaltijd? Ook dat regelen wij voor je.

We denken graag met je mee om het evenement af te maken en je cateringwensen tot uitvoering te brengen.

techniek als expertise

Een van onze grootste expertises ligt op het gebied van techniek. Niet voor niets zijn onze klanten dan ook meer dan tevreden met onze technische kennis en uitvoering op het gebied van geluid, licht en beeld.  Heb je grootse ideëen? Wij houden van een uitdaging!

VOlledig aangekleed

Mooie verse bloemen op de tafels tijdens het diner? Speciale decoratie in de vorm van een ballonnenboog bij de hoofdingang? Deze eenvoudige oplossingen zorgen meteen voor sfeer en een nóg fijnere omgeving voor je gasten.

jouw branding

Met onze in-house grafische afdeling kunnen wij je evenement voorzien van jouw huisstijl binnen en buiten het gebouw. Denk aan banners, vloerstickers, vlaggen, enzovoorts. Hiermee zorg je voor extra herkenbaarheid bij je gasten.

Andere wensen?

Zijn je wensen zó bijzonder dat deze niet in bovenstaande categorieën passen? Laat het ons weten en we gaan het voor je regelen!